Ervaringen

Plaats een nieuw bericht

Naam: Kirsti 06-10-2018 17:15
De heemtuin in Leiderdorp is op zich al een feest, en Dionne maakt er met haar workshop ook nog eens een feestje van! Wat is er nou fijner dan om eerst uitgebreid door de tuin te struinen, je te laten vinden door iets moois (of als het zo uitkomt door iets wat op het eerste gezicht minder mooi is), je er dan een tijd op te concentreren en dan na een lekkere en gezellige lunch je ervaringen te schilderen en er uitleg over te krijgen? Ik verheug me nu al op de volgende ontmoeting met een bijzondere plant en de volgende bloemenworkshop met Dionne!

Naam: Hans Marck 25-09-2017 13:35
Hoi lieve Dionne,

Via mantelorganisatie EVA bij jou terecht gekomen. Volkomen blanco van wat mij bij jou te wachten stond. Maar uiteindelijk drie prachtige workshops gehad waarbij bij de laatste mijn vader ook heeft meegedaan. Dit was voor mij en ook zeker voor hem een emotionele en mooie workshop. Wat ik heb gezien is wat intuitief schilderen met je kan doen. Wat vanuit gevoel op het canvas komt is prachtig om te zien. Samen met de mooie meditaties hebben deze drie workshops bij mij en zeker ook bij mijn vader een onwisbare indruk gemaakt. Bedankt hiervoor.

Naam: Esther Visser 22-09-2017 20:24
Jeetje, wat een warmte breng jij Dionne! Wat gespannen in het begin, van het niet weten wat en hoe, heb je mij in vervoering gebracht. Door de meditatie vooraf, je volledig open hart en de liefdevolle ondersteuning heb je iets met me gedaan waardoor ik vol vertrouwen en energie aan de slag ging. En wat een mooi resultaat!

Naam: Michael Heer 31-05-2017 21:43
Lieve Dionne,
Wat een geweldige ervaring. Met in mijn hoofd de gedachte ik kan niet tekenen.. me door jou laten meenemen in de stroom van creatie. Al schilderend merken hoe de dwangmatigheid en perfectie in mij leeft en hoe je me uitnodigt dit te laten gaan. En wat een creatie werd het!
Zo fijn te mogen herontdekken, beleven, mijn speelsheid, van niets iets maken, vertrouwen op het proces.
Heerlijk onder jouw begeleiding. En ook om samen na afloop te kijken. Je helderheid en kijk erop.
Dank dat je dit in de wereld zet.
Liefs,
Michael

Naam: Melanie 08-05-2017 21:45
Lieve Dionne,
Het is altijd opnieuw genieten van het schilderen bij jou. Je warmte, betrokkenheid en deskundigheid zorgen er voor dat ik uit mijn hoofd kom en vanuit mijn hart kan schilderen. Op deze manier kon ik mijn opleiding tot rouwbegeleidster op een creatieve en bijzondere manier afronden. Dank daar voor. Je doet je werk met je hart en dat is voelbaar. Dank je wel. Namaste, Melanie


Volgende >>


Beheer